Uploaden filmpje (open)

Tijdens de afsluiting van BEAT Plastic Waste in de Bibliotheek wordt er een collectief kunstwerk getoond. Dit kunstwerk wordt samengesteld aan de hand van filmpjes die tijdens de project periode zijn gemaakt door de deelnemers aan het project. Deelnemers wordt gevraagd een filmpje te maken waarin geluid wordt gemaak met een plastic afvalobject. Dit kan van alles zijn; flesjes, bekertjes, zakken, je bedenkt het maar!
Check het voorbeeld hieronder:

Aan het eind van het project plakken we dit allemaal achter elkaar en maken we hier een Collectief Kunstwerk van. Dit laten we zien & horen tijdens de voorstelling/afsluiting van het project!

– Filmpjes graag niet langer dan 5 sec.

– Bestand graag MP4 of MOV en niet groter dan 12mb.

LET OP: Eén klap per video!!


    Ben je nog geen 16 dan mag je natuurlijk insturen. We sturen je dan een formulier dat moet worden ondertekend door één van je ouders.


    *Verplichte velden


    AVG/PRIVACY VERKLARING video-samples BEAT Plastic Waste
    Hierbij verklaar ik toestemming te geven aan Rogier De Nijs voor het gebruik van door mij of door het team BPW gemaakte video-samples voor de loops, het Collectieve Kunstwerk en voor elk ander gebruik ten behoeve van het project BEAT Plastic Waste. De video-samples worden gecreëerd door Rogier De Nijs, of komen tot stand onder zijn leiding en toezicht of instructie, ten behoeve van het project BEAT Plastic Waste. Aan de samples kunnen geen rechten worden ontleend. Daarnaast geef ik toestemming voor het gebruik van beeldmateriaal waarop ik herkenbaar in beeld ben.